Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Roestvrijstalen (rvs) werkblad

Een rvs keukenblad kent vele praktische voordelen en is daarom zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik zeer geschikt. Een rvs keukenblad staat bekend om zijn veelzijdigheid, hittebestendigheid en zijn tijdloze karakter. Geen wonder dat een rvs werkblad zo populair is geworden! Mandemakers Keukens inspireert u graag en zet diverse mogelijkheden op een rij voor het ideale rvs keukenblad. 

 


Rvs werkblad in uw interieur

Een rvs aanrechtblad is een unieke blikvanger in uw keuken en oogt daarnaast professioneel. Een rvs aanrechtblad met spoelbak is naadloos in het werkblad gelast. De rand van de spoelbak vormt daarmee een geheel met het werkblad. Een rvs aanrechtblad met dubbele spoelbak behoort ook tot de mogelijkheden. De spoelbakken zijn hierbij beide netjes weggewerkt in het keukenblad, dit zorgt voor een nette en strakke afwerking.

Een rvs keukenblad beschikt over verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een matterend effect en een glanzend effect op het keukenblad. Het rvs aanrechtblad is geschikt in onder andere een industriële keuken. Het rvs voldoet perfect bij de stoere uitstraling van de industriële stijl. Maak daarnaast gebruik van bijvoorbeeld matzwarte kleuren om uw keuken helemaal af te maken. Dankzij het strakke design is een rvs keukenblad ook zeer geschikt in een moderne keuken. Kies daarbij lichte kleuren, zoals wit. Plaats ook niet te veel keukenapparatuur op het aanrechtblad, zo behoudt u een rustige en ruimtelijke uitstraling.

Rvs: stijlvol én praktisch

Een rvs aanrechtblad heeft veel praktische voordelen en wordt daarom veel gebruikt in professionele horecakeukens. Het rvs aanrechtblad kan tegen een stootje en is onderhoudsvriendelijk. Wanneer u het rvs aanrechtblad gaat schoonmaken, is het van belang om rekening te houden met het materiaal. Voor het dagelijkse onderhoud is het voldoende om met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel het rvs aanrechtblad schoon te maken.

Het rvs werkblad voor in de keuken is echter niet krasbestendig. Gebruik daarom geen staalwol of sterke reinigingsmiddelen. Ook is het belangrijk om altijd een snijplank te gebruiken om beschadigingen op het keukenblad te voorkomen. Het rvs keukenblad is daarnaast hittebestendig, maar gebruik altijd een onderzetter bij hete of ijskoude producten.

rvs aanrechtblad in de keuken

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en...

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Terug
Sluiten